Maar is je paard altijd gespannen tijdens het rijden? Wil hij niet afwenden naar één kant? Pakt hij het bit aan één kant vast? Loopt hij continu te hard of is hij juist niet vooruit te branden? Staakt je paard regelmatig of steigert of bokt hij zelfs? Of is hij steeds teugelkreupel?

Dan ben je niet de enige!

Veel ruiter kampen met problemen tijdens het rijden.

Als je alles al hebt geprobeerd om de problemen van je paard op te lossen en te horen hebt gekregen ‘’dat het wel tussen de oren van het paard zal zitten’’, dan kunnen de problemen te maken hebben met de volgende oorzaak: de natuurlijke scheefheid van het paard.

In de video van Rechrichten.com worden alle aspecten van de natuurlijke scheefheid aan je openbaart.

En de oplossing komt aan bod: het rechtrichten. Je ontdekt daarbij alle voordelen van het rechtrichten voor jou en je paard:

bulletJe paard ontwikkelt zich fysiek: je paard wordt soepeler en wendbaarder, sterker en buigzamer in de achterhand en laat zich gemakkelijk lichtvoetig verzamelen.

bulletJe paard ontwikkelt zich mentaal: je paard wordt zelfverzekerder en zal niet snel meer schrikken. Je paard wordt steeds loyaler naar jou toe en aanhankeler en zal geen verzet meer tonen.

bulletHet houdt je paard gezond en zorgt voor een lang leven. Goed doordachte gymnastiserende oefeningen zorgen ervoor dat je paard tot op hoge leeftijd als rijpaard kan fungeren.

Klik HIER voor het GRATIS eBook over het Rechtrichten  >>

Zegt het voort!
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn