Paardrijden1. Je kunt je paard met (rijkunstige) problemen ontwikkelen naar een fijn, meewerkend rijpaard.

2. Je leert te trainen in een logisch systeem van goed doordachte gymnastiserende oefeningen en kunt jezelf zo ontwikkelen tot persoonlijke fitnesstrainer van je paard.

3. Dit baanbrekende trainingssysteem zorgt er gegarandeerd voor dat je je rijproblemen voor altijd kunt elimineren.

4. Dankzij het heldere systeem heb je altijd een goede basis om op terug te vallen, om van daaruit oplossingen te vinden, welk rijkunstig probleem je ook tegenkomt tijdens het paardrijden.

5. Met rechtrichten als ‘heilgymnastiek’ kun je rugproblemen en overbelasting bij paarden wegnemen en voorkomen.

6. En je kunt daarnaast nog een stapje verder gaan: je kunt de talenten van je paard tot volle bloei laten komen

7. Je paard ontwikkelt zich fysiek, wordt soepeler en wendbaarder, sterker en buigzamer in de achterhand en laat zich makkelijk lichtvoetig verzamelen.

8. Je paard wordt mentaal sterker, zelfverzekerder en zal niet snel meer schrikken. Je paard wordt steeds loyaler en aanhankelijker naar je toe en zal geen verzet meer tonen.

9. Als ik kijk naar al mijn andere eigen paarden en de vele andere paarden die met deze methode enorm zijn opgeknapt, dan is dat het bewijs dat rechtrichten werkt! Ook voor jouw paard.

10. De methode is heel diervriendelijk.

11. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen ontmoet die niet happy waren met het rijden op hun paard en die nu met veel plezier en met goede resultaten elke dag hun paard rijden.

12. De trainingsonderdelen kunnen door iedereen worden uitgevoerd, het maakt niet uit of je een beginnend ruiter bent of gevorderd.

Klik HIER voor het GRATIS eBook over het Rechtrichten  >>

Zegt het voort!
  • Facebook
  • Twitter
  • Hyves
  • LinkedIn